SHINEE
July 2011
M T W T F S S
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Prosederek monggo tindak Trenggalek…….

Kuto cilik pabrike tempe kripik……….

Alen-alen wis ono wiwit biyen……….

Ugo jajan warno-warno camilan………..

Opo maneh kembang cengkeh sek akeh………..

Wohe duren yen panen ora leren…….

Ugo salak yen panen pancenĀ  mrajak…

Pari jagung delene ledung-ledung……….

Guo lowo papan pariwisoto……

Kang panggone ono ing watulimo …..

Pantai pelang endahe pancen kondang….

Pantai prigi biso andudut ati……

Wayah sore tindako alun-alun….

Katon rame endahe gawe gumun…

Muda – mudi akeh seng podo ngumpul….

Nanging ojo banjur terus ngelantur………

Leave a Reply